Hamsik mål, hjälpa bly Slovakien över Ryssland på Euro 2016
نوشته شده توسط : Alisa

Marek Hamsik mål och bistå i första halvlek var nog för Slovakien att ta en 2-1 seger över Ryssland i varje lagets andra Euro 2016 Grupp B match.

Hamsik fjädrande Vladimir Weiss med en tum perfekt lång diagonal för Slovakiens öppnare i den 32: a minuten. Strax innan halvtid tillade han en ond rätt på foten strejk strax före halvtid att skicka sin sida in i omklädningsrummet med en 2-0 ledning. Ryssland drog en tillbaka genom Denis Glusjakov i den 80: e minuten, men Ryssland kunde inte replikera sin sista gap bedrift mot England, inte för att säkra en punkt och gå i sin grupp finalen mot Wales med arbetet att göra.

Slovakien, under tiden, kommer att gå vidare till knockout scenen med en vinst eller oavgjort mot England.

Mycket av fokus på Ryssland på Euro 2016 har varit utanför planen, där dess fans har tvingat UEFA väsentligen utfärda en sista varning för att stoppa våldet, annars 2018 VM värd kommer att diskvalificeras och utvisas från turneringen. En fläkt uppgift tände en flare i den ryska fläktsektionen efter sin sida gjorde, som är tekniskt i reglerna som något som inte kan hända, men det finns inga ord om det enbart kommer att sparka Ryssland ut ur tävlingen.